You bought a magazine for $2.10 and some erasers for $4.60 each. You spent a total of $15.90. How many erasers did you buy
Mathematics
kmoonwater88
Question
You bought a magazine for $2.10 and some erasers for $4.60 each. You spent a total of $15.90. How many erasers did you buy
2 Answer

1. User Answers Anonym
You bought 3 erasers total, with a magazine.
2.10+4.60=6.70
6.70+4.60=11.30
11.30+4.60=15.90 
2. User Answers janelgarcia64
If you subtract 2.10 then it is 13.80 and then divide that by 4.60 it equals 3