It takes Patty onethird of an hour to wash a car and half that time to dry off a car. How long will it take her to wash and dry 6 cars?
Mathematics
janiya03
Question
It takes Patty onethird of an hour to wash a car and half that time to dry off a car. How long will it take her to wash and dry 6 cars?
2 Answer

1. User Answers Anonym
For washing, he takes = 1/3h = 60/3 = 20 min.
For drying = 10 min.
So, for 1 car, he takes = 20 + 10 = 30 min.
Now, for 6 cars, he takes = 30 * 6 = 180 min = 180/60 = 3 hours
In short, Your Answer would be 3 hours
Hope this helps! 
2. User Answers vvvyvvbv
Answer:
3 hours
Stepbystep explanation: