Rohan went to market to buy 10 kg of each of oranges,bananas ,mangoes and grapes.the cost of 5kg of oranges and 2kg of mangoes together was ₹310.the cost of 3kg
Mathematics
9871601328ss
Question
Rohan went to market to buy 10 kg of each of oranges,bananas ,mangoes and grapes.the cost of 5kg of oranges and 2kg of mangoes together was ₹310.the cost of 3kg mangoes and3.5kg bananas together was ₹230.the cost of 1.5kg bananas and5kg grapes together was160.find the total amount spnent by rohan
1 Answer

1. User Answers 23dancer3
390+540+160+310= 1400(which is 40kgs in total.) but i don't understand the reasoning behind 3kg of mangoes + 3.5kg of bananas = 230. when you have taken simply 3.5kg of banana as 230 and 3kg of mango as 230. can you explain the approach to this? what am i missing?3.5kg banana=230 and 1.5kg banana=160 so 5kg banana =230+160=390 3kg mangoes=230,2kg mangoes=310 so 5kg mangoes=230+310=540 5 kg grapes=160 5kg pranges=310 now add up all these 390+540+160+310=1400