You find a job that pays $11.25 per hour. You plan to work a 40 hour week. What will your weekly gross pay be? a) $400 b) $450 c) $500 d) $550
Mathematics
tolarethomas
Question
You find a job that pays $11.25 per hour. You plan to work a 40 hour week. What will your weekly gross pay be?
a) $400
b) $450
c) $500
d) $550
a) $400
b) $450
c) $500
d) $550
2 Answer

1. User Answers TheEinstein
b. 450
11.25 * 40 = 450 
2. User Answers Anonym
400/40=10
so A is not right
450/40=11.25
B is the correct answer
if you have to show work for all of them here
500/40=12.5
and
550/40=13.75