Mrs. Pine took tennis lessons. She traveled 15 miles one way at an average cost of $0.45 per mile. Her racket cost $84, balls cost 15.50, shoes cost $47.00, her
Mathematics
Anonym
Question
Mrs. Pine took tennis lessons. She traveled 15 miles one way at an average cost of $0.45 per mile. Her racket cost $84, balls cost 15.50, shoes cost $47.00, her warmup was $32, and her shorts were on sale for $22. She paid 5% sales tax on her equipment and $25.00 per lesson for 10 lessons. Including the cost of roundtrip travel for all 10 lessons, what did this cost?
1 Answer

1. User Answers 05eviebee
Round trip travel: 2*15miles*$0.45/mile = $13.5
Equipment: $84 + $15.50 + $47 + $32 + $22 = $200.50
Tax = $200.50 * 5%/100 = 10.025
Lessons: $25*10 = $250
Total cost = 13.5 + 200.5 + 10.025 + 250 = $474.025